Bemutatkozás

Lukucz Anita- Kozmetikus-sminkes

Az én történetem

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLLEK A HONLAPOMON!

Szeretném ha ezzel a pár bemutatkozó sorommal kicsit közvetlenebb megismerkedést nyújthatnék, így ha használhatom a tegező megszólítást feléd azt tisztelettel megköszönöm!

Tanulmányaimat 2006-ban kezdtem el a Magyar Országos Szakmai Ipartestületnél- MOSZI melyet 2008-ban sikeres bizonyítvánnyal elvégeztem.

A mesterem segítségével aki a Sipos Zita smink-és kozmetikusmesternek a kezei közül kikerülő Biró Bernadett szintén világbajnok smink és kozmetikusmestertől vihettem tovább a megtanultakat.

2006-ban Országos Sminkversenyt nyertem 35 helyezetből tanuló kategóriában 1. helyezéssel. 2008-ban elhelyezkedtem első, szeretett munkahelyemen Zuglóban a Zuglószépe Szalonban ahol családias, baráti környezetben, folyamatos továbbképzések keretében fejlesztettem tudásom, amit továbbra is fontosnak tartok.

2019-ben Óbudán a 2. kerületben rám talált fejlődés és kiteljesedés lehetőségeként a Lajos utcában levő exkluzív Saloon, ahol várlak téged is szeretettel!

Keress meg , ha bármilyen kozmetikai kérdésed merül fel , vagy a számodra a legmegfelelőbb szépítő szolgáltatást szeretnéd és együtt megbeszéljük!  /lásd. kapcsolat

Keress meg, ha kozmetikusra van szükséged!