Újdonság!

E-light tartós Szőrtelenítés!
Mindannyiunk számára komoly problémát okoz a nemkívánatos szőr a test legkülönbözőbb területein.
A mindennapi életben, az újságokban, az internetes cikkekben a szőrtelenítés számos alternatívájával találkozhatunk, amelyek döntő többségében csak átmeneti megoldást tudnak felmutatni.
Az E-light eljárás azonban tartós megoldást kínál erre a problémára.
Az E-LIGHT készülék egy rendkívül innovatív ötvözete a villanófénynek (IPL) és a rádiófrekvenciának (RF), melyet a szépségipar évtizedek óta sikeresen használt külön-külön.

A két csúcstechnológia kombinációja lényegesen hatékonyabb az eddig használt hagyományos IPL (villanófényes) készülékeknél.

Az eljárás fájdalommentes és hatékony a világos szőrszálak eltüntetésében is.

A fényenergia nem csak a sötét szálakban nyelődik el, a rádiófrekvencia melanin nélkül is képes felmelegíteni a szőrtüszőt és annak gyökerét, így végre a szőke és az ősz szőrszálakra is megoldást jelent. Ráadásul az új technológiának köszönhetően jelentősen csökken az eljárással kapcsolatos kockázat.

Milyen előnyei vannak az E-LIGHT eljárásnak?

 • Tartós megoldást kínál bármilyen színű szőr eltávolítására.
 • Kockázatmentes, nincsenek káros mellékhatásai.
 • Gyors és kíméletes, szőrmentes területek és még a bőrnek is jót tesz.
 • Rádiófekvencia hatása a bőrre (lásd Anti Age kezelés)

Hány kezelés szükséges?

Az eljárást kúraszerűen kell végezni (5-8 alkalom) a szőrnövekedés ciklikus működése miatt.

A szőrnövekedést három fontos szakaszra lehet bontani; a növekedési (anagen), az átmeneti (katagen) és a nyugalmi (telogen) szakaszokra.

A nyugalmi szakaszban lévő szőrszálakat nem lehet eredményesen kezelni.

Azért szükséges az eljárást eleinte 3-4 hetente, később 6-8 hetenként megismételni, hogy minél több szőrt tudjunk növekedési fázisban kezelni.

A kezelések számát a szőr mennyisége és minősége határozza meg, ez minden embernél más és más lesz. 5-6 év múlva szükség lehet néhány ismétlő kezelésre.

Árak testájakra lebontva
Bajusz 3.500 Ft
Áll 5000 Ft
Együtt a kettő 7.000 Ft
Pajesz 6.000 Ft
Karok
Alkar 12.000 Ft
Teljes kar 20.000 Ft
Láb
Lábszár 23.500
Comb 26.000 Ft
Teljes láb 46.000 Ft
Test
Hónalj 8.500 Ft
Mellkas + has 26.000 Ft
Has csík 6.000 Ft
Intim rész (csak nőknek)
Bikini vonal 8.000 Ft
Intim rész, teljes 15.000 Ft
+ fenék rész külön kérhető
Belül 4.000 Ft
Teljes fenékpofa 12.000 Ft
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Válassz a lehetőségek közül!

KLASSZIKUS KEZELÉSEK
Expressz arckezelés
/ letisztítás, peeling, tonizálás, felpuhító gőz, pórustisztítás, nyugtató összehúzó pakolás, befejezőkrém
Arckezelés / letisztítás, peeling, tonizálás, felpuhító gőz, arcmasszázs, pórustisztítás, nyugtató összehúzó pakolás, befejezőkrém
Arc és dekoltázskezelés / letisztítás, peeling, tonizálás, felpuhító gőz, arc és dekoltázs masszázs, pórustisztítás, rádiófrekvenciás ultrahangos hatóanyagbevitel, nyugtató összehúzó pakolás, befejezőkrém

LUXUS KEZELÉSEK
Szépítő kezelés hyaluronsav bevitellel / letisztítás, peeling, tonizálás, arc és dekoltázsmasszázs, hyaluronsav bevitel ultrahanggal , tápláló, hidratáló pakolás
Aranykezelés / letisztítás, peeling, tonizálás, aranyporos szérum és zselé ultrahangos bevitele, arc és dekoltázsmasszázs, hidratáló gőz aranymaszk feltétele közben, befejező krém
Aranykezelés + mikrodermabrázió /Az arcbőr átcsiszolása+ vákum segítségével megsokszrozza az aranykezelés hatását
Anti Age kezelés / letisztítás, mikrodermabrázió, tonizálás, rádiófrekvencia, ultrahangos hatóanyagbevitel, arc és dekoltázsmasszázs, befejezőkrém

Szabaduljon meg a ráncoktól az Anti Age rádiófrekvenciás kezeléssel!

Az arcon megjelenő ráncok nem csupán a kor előrehaladtával alakulhatnak ki, genetikai hajlam miatt korábban is előbukkanhatnak, a középkorú hölgyek nem kis bánatára. A ráncok kezelésére ma már számos módszer és eszköz létezik, melyek tartós és azonnali megoldást kínálnak, ám sokszor mégsem érjük el vele azt a hatást, amit szeretnénk.

Olyan természetes megoldást nyújt a ráncok kezelésére, amely a már kialakult kissebb ráncok ellen is sikeresen alkalmazható. A rádiófrekvenciás kezelés során a bőr alsóbb rétegeibe juttatott hő segítségével a bőr kollagén és elasztin termelése elindul, melynek hatására a ráncok feltöltődnek, az arc kisimul. A rádiófrekvenciás kezeléshez használt készülék tartalmaz egy érzékelőt, amely folyamatosan kontrollálja a bőrfelszín hőmérsékletét és szinten tartja a megfelelő hőfokot, ezáltal a kezelés hatékony, ugyanakkor fájdalommentesen zajlik.

Az arcbőrt a profeszionális Rosa Graf kozmetikum használatával ultrahangozom, masszírozom át mely még mélyebb hidratáltságot és táplálást biztosít.

MEZOPEN/ DERMAPEN! A SZÉP ÉS FIATAL BŐRÉRT!

Regenerálódás és Megújjulás a bőrnek!

Az őszi-téli időszak tökéletes alkalmat ad arra hogy bőröd új vitalitást kapjon!
A Mezopen kifejezetten a napfénymentes hónapokban ajánlott!

NEKED IS VANNAK HASONLÓ BŐRPROBLÉMÁID?

  • ráncosodás
  • stresszes, fáradt bőr
  • megereszkedett, petyhüdt arcbőr
  • tág pórusok
  • pigmentfoltok

HA A VÁLASZ IGEN, AKKOR A KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA IGAZÁN LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEKET KÍNÁLHAT NEKED.

Hogyan működik?

1. A kollagén termelés fokozása

A MezoPen kezelés a kollagén indukciós terápiák közé sorolható, ami azt jelenti, hogy maga a kezelés hatóanyagok nélkül is fokozza a bőrben kollagén termelést.

A bőrünk irha rétegében található kollagén jelenléte adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával viszont a kollagén rostok minősége és mennyiség egyre csak romlik. Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, kialakulnak a szarkalábak, majd ráncok.

Az MezoPen kezelés során az apró mikrotűk sérüléseket okoznak a bőr felszínén, így beindítva a bőr természetes öngyógyító folyamatait, amely fokozott kollagén termeléssel jár. Ez a folyamat és hatás még a kezelést követő hónapokban is eltarthat. A kollagén képződés egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az életmódtól és az általános egészségügyi állapottól.

2. Hatékony hatóanyagok bejuttatása a bőrbe!

A kollagén termelés fokozásán túl a hatóanyagok bőrbe bejuttatása a másik fontos funkciója a MezoPen kezelésnek.

A MezoPen mikrotűs modulja sok-sok mikrocsatornát nyit a bőrfelszínen, ezzel lehetővé téve a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.

A hatás azonnali és látványos, az adott bőrproblémának megfelelő hatóanyag bevitelével!

MERIDIÁN ARCREFLEXOLÓGIAI KEZELÉS

Arc-reflexológia jelenti az arcon elhelyezkedő meridián pontok kezelését. Tudjuk, hogy az arcunk megfelelő pontjai kapcsolatban van a teljes szervrendszerünkkel, így nemcsak a talpon, tenyéren, hanem az arcunkon végrehajtott kezelések, masszázsok is kihatnak a teljes szervezetünkre.

A masszázs folyamán masszázsolajat és egy jáde követ használok.

Ez a típusú meridián masszázs kitisztítja a gondolataid, az érzéseid, frissíti az arcod, fejed, nyakad, ezáltal elmúlnak a szem alatti karikáid, fájdalmat csillapít, feszesíti, feltölti az arcbőrt már az első alkalommal!

Több mint egy kozmetikai kezelés, mert energetikailag is tisztít.

Adrienne Feller kezelések

A Feller Adriennek kezelések során a szépségápolást holisztikus szemmel nézzük és tudjuk, hogy a tartós eredményhez nem elég a bőrt kezelnünk, hanem a lelket is finoman meg kell szólítanunk.

A kezelések során az illóolajok fizikai és lélekre gyakorolt hatását is alkalmazzuk, illetve egy speciális érintés-technikát, melynek segítségével képessé válnak arra, hogy a felszínre hozzák a lélekben megbújó fájdalmakat, melyek a bőr szintjén elváltozásokat idézhetnek elő.

Adrienne Feller

Adrienne, 2004-ben alkotta meg az ADRIENNE FELLER termékeket abból a célból, hogy tiszta növényi alapanyagokból egészséges szépségápolási termékek készülhessenek.

Egyedi megalkotás, luxus minőség, természetes, bio összetevők, melyek egyidőben hatnak a bőrre és a lélekre. Ezekkel a szavakkal lehet röviden összefoglalni mit jelent az amikor Adrienne Feller termékeket használ valaki.

Előnyben részesítik a hazai gyógynövényeket, növényi extraktumokat, prémium minőségű olajokat, illóolajokat és virágesszenciákat. Az illóolajok minden termékben főszerepet játszanak mivel nem csupán fizikai szinten hatnak, hanem támogatják a lelki folyamatokat is

A termékek különleges összetételüknek köszönhetően táplálják, regenerálják, fiatalítják a bőrt, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait és harmonizálóan hatnak a lélekre.